Wandafwerking in Woerden

Op zoek naar hoge kwaliteit wandafwerking?

Bent u op zoek naar wandafwerking in Woerden?

Wij hebben jarenlange ervaring in wandafwerking.
Voor vele Woerdenaren hebben wij de afwerking van hun wanden naar tevredenheid mogen verzorgen.

Wandafwerking in Woerden

Patrick Busscher Schilderwerken is een erkend, ambitieus en servicegericht schildersbedrijf in hartje Woerden. Wij verzorgen uw binnen- en buitenschilderwerk in Woerden. Daarnaast verzorgen wij ook graag andere manieren van wandafwerking. Wij geven ook technisch advies, bijvoorbeeld over houtrotreparatie of kozijnvervanging.

Ook voorzien we u van professionele tips over kleurgebruik of speciale effecten in uw interieur. Van VvE-schilderwerk tot kantoorpand, van woonhuis tot hotel.

Professioneel behangwerk

Zelf behangen kan een lastig en tijdrovend karwei zijn en geeft zelden het resultaat waar u naar op zoek bent. Door onze jarenlange ervaring met behangwerk kunnen wij enorm snel wanden behangen. Hierdoor bespaart u zichzelf de kopzorgen die bij het behangen komt kijken en kunt u snel genieten van uw mooie behang.

Renovlies behang

Renovlies behang is een alternatief voor stucwerk en wordt veelal gebruikt in nieuwbouwwoningen. Renovlies behang is namelijk scheuroverbruggend, wat inhoudt dat er geen of minder scheuren in de muren ontstaan, in tegenstelling tot bij bijvoorbeeld stucwerk. Wij kunnen het renovlies behang afwerken in iedere gewenste kleur. 

Professioneel stucwerk

Stucwerk is een mooie afwerking voor wanden en/of plafonds. Het kan in elke gewenste kleur en structuur worden aangebracht op zowel een nieuwe als bestaande basislaag. Wij kunnen uw woning tegen een scherp tarief stucen. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

Professioneel schilderwerk

Patrick Busscher Schilderwerken is gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit schilderwerk bij zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Wij begeleiden het gehele schildertraject met de grootste mogelijke zorg en zeer scherpe tarieven. Als professional zijn we in staat om uw schilderwerk snel en vakkundig aan te pakken. 

Kijk hier voor meer informatie over ons schilderwerk.

Vraag een offerte aan

Recente opdrachten

Close Menu