Decoratie in Woerden

Op zoek naar decoratie?

Bent u op zoek naar decoratie in Woerden?

Wij hebben jarenlange ervaring in decoratie en wandafwerking.
Voor vele Woerdenaren hebben wij de afwerking van hun wanden naar tevredenheid mogen verzorgen.

Specialistische decoratie en wandafwerking

Patrick Busscher Schilderwerken in Woerden is gespecialiseerd in decoratie en wandafwerking voor muren. Of het nu gaat om een betonlook muur, een roesteffect op uw muur of een andere specialistische decoratie, Patrick Busscher Schilderwerken uit Woerden kan het voor u verzorgen.

Betonlook

betonlook muur

De betonlook is helemaal terug van weggeweest. Of het nu gaat om een moderne loft, een klassiek landhuis of een strak kantoor, een betonlook muur misstaat in geen enkel interieur. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van betonlook muurdecoratie en zijn dé specialist voor betonlook muurafwerking in Woerden.

Roestimitatie

Roest afwerking

Met een roesteffect kunt u uw muren, wanden of hek een schitterende uitstraling geven. Wij zijn gespecialiseerd in muurafwerking d.m.v. roestimitatie en komen graag bij u langs om uw wensen op het gebied van roestimitatie te bespreken.

Overige wensen

Patrick Busscher Schilderwerken is gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit muurafwerkingen. Als professional zijn we in staat om uw muurafwerking snel en vakkundig aan te pakken.

Vraag een offerte aan

Recente opdrachten

Close Menu